• Toeristische Sagengids van de Veluwe, zelf op zoek naar de geheimzinnigste plekjes op de Veluwe

  Informatieboek geschreven door Hans den Haan van Uitgeverij Het Goudhaantje, betreffende meer dan 80 sagen die zich afspelen op de Veluwe. Met routebeschrijvingen, boek is voor het eerst verschenen in 2007.

  Inmiddels zijn er al 4 herziene uitgaven van dit boek verschenen.

  Ik heb meegewerkt wat betreft fotografie van een aantal lokaties waar de sagen afspelen, zoals kastelen en landgoederen.


  https://uitgeverijhetgoudhaantje.com/2016/10/05/25/
 • Nijkerk Nieuws

  Het laatste weekeinde van september is het – traditioneel – weer tijd voor de Kunstroute Hoevelaken

  Kunstenaars in Hoevelaken, veelal vergezeld van gastexposanten, ontvangen u met een expositie of optreden in hun thuis, atelier of tuin. Ook worden op allerlei andere plekken exposities gehouden en voorstellingen gegeven van toneel-, dans- en dichtkunst.

  Een zo’n plek is Kinderdagverblijf Jabadabadoe (Locatienummer: 14). Wij stellen twee deelnemers aan u voor, die daar samen exposeren.

  Fotografe Emmy Schultz. Schultz: “Soms inspireert het gefotografeerde werk mij om een interpretatie weer te geven op papier met gemengde technieken. Zo komen bij mij fotografie en tekenen samen in een element: papier.Deze werken noem ik PaperArt.”

  Schilder Hans den Haan. Hij houdt van ongebruikelijke combinaties van dingen, die je in het dagelijks leven niet tegenkomt. Symboliek vanuit het onbewuste speelt beslist een rol in zijn werk.

  Download PDF
  https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/132156/kunstroute-hoevelaken-een-portret-van-twee-deelnemers-video/
 • Stad Nijkerk

  Aankondiging Atelierroute Hemelvaartsdag 2019

  Download PDF
  http://atelierroutenijkerk.blogspot.com/
 • Bunschoter bode

  Artikel over expositie bij Galerie Polhus september 2016